Jeta në ujë - Bota Sot
E diel, 13 tetor 2019
  • Jeta në ujë

    Një balenë në ujërat në Puerto Lopez, Ekuador. Balenat kurrizore jetojnë në ujërat e ngrohta të Paqësorit ekuatorial, ku aoa bashkohen, riprodhojnë dhe tërheqin mijëra turistë. Fotografia është realizuar nga Jose Jacome / EPA./BS