Ja si shndërrohet filmi falë efekteve speciale - Bota Sot
E enjte, 21 mars 2019
  • Ja si shndërrohet filmi falë efekteve speciale

    Falë përparimeve në teknologjisë, filmat tani janë në gjendje të ri-imagjinohen sa më realisht të jetë e mundur.

    Shumica e filmave që shohim në ekran, e sidomos ato të zhanrit aksion dhe fantazi, përdorin teknologjinë për t’i bërë disa pamje aty sa më reale të mundshme.

    Ne e kemi përpiluar një listë të projekteve filmike, ku efektet speciale të përdorura aty e kanë bërë gjithë diferencën.

1 / 7