Situata që dëshmojnë se bota jonë nuk është bërë për njerëz të gjatë - Bota Sot
E mërkurë, 16 tetor 2019
  • Situata që dëshmojnë se bota jonë nuk është bërë për njerëz të gjatë

    Lartësia mesatare e njerëzve është rreth 1.67 metra për meshkuj dhe 1.57 metra për femra dhe duket se e gjithë bota u ndërtua në bazë të këtyre numrave.

    Herë herë njerëzve të gjatë u duhet të përballen me shumë probleme të vogla dhe të vështira që ua vështirësojnë pak jetën.

    Hidhini një sy fotografive të mëposhtme për të parë se nëpër çfarë situatash duhet të kalojnë ata në përditshmërinë e tyre dhe le të qeshim së bashku!

1 / 8