Fotografitë qesharake me photoshop - Bota Sot
E enjte, 24 tetor 2019
 • Fotografitë qesharake me photoshop

  Photoshop ka një fuqi të pakufizuar për përdoruesit e tij.

  Ai mund t’ia heq rrudhat dikujt apo mund të krijojë diçka krejtësisht të re nga zeroja.

  Por, disa njerëz kanë vendosur të kombinojnë aftësitë me sensin e humorit të tyre.

  Kjo u bë aq popullore, saqë njerëzit madje krijojnë beteja me fotografi dhe garojnë se kush krijon “fotobombat” më të mëdha.

  Nga këto fotografi nuk mund të mos qeshni:

1 / 9