Të patremburit: Njihuni me 3 forcat speciale më të rrezikshme në botë - Bota Sot
E shtunë, 19 tetor 2019
  • Të patremburit: Njihuni me 3 forcat speciale më të rrezikshme në botë

    Forcat speciale janë njësi ushtarake të trajnuara për të kryer operacioneve të veçanta. Disa prej tyre janë më të fuqishme, e disa më të rrezikshme. E sa i përket kësaj të fundit, India, Franca dhe  Pakistani qëndrojnë të parat.

    Forcat speciale konsiderohen si aktivitete ushtarake të zhvilluara me forca të posaçme, të organizuara, të trajnuara dhe të pajisura me personel të zgjedhur, që përdorin taktika shumë të pazakonta.

1 / 4