Top qytetet më me stil në botë – katër vetëm në Itali - Bota Sot
E hënë, 21 shtator 2020
  • Top qytetet më me stil në botë – katër vetëm në Itali

    Secili qytet ka karakteristikat e veta që njihet në botë me to, disa njihen për artin, disa për ushqimet e disa tjera për modën e veçantë që kanë qytetarët e tij.

    Banorët e Londrës kanë një reputacion për trendët e stilit të rrugës, teksa Nju Jorku është shtëpia e disa shkollave të modës.

    Duke përdorur faktorë si numri i shkollave të modës, perceptimi i gazetarëve të modës, arkitektura dhe përballueshmëria, në internet janë renditur rreth 80 qytete më me stil në botë.

    Ne ju sjellim 10 qytetet më me stil në botë.

1 / 11