Nëse doni ndryshim – shkurtoni flokët - Bota Sot
E premte, 18 tetor 2019
  • Nëse doni ndryshim – shkurtoni flokët

    Nëse dëshironi të ndryshoni diçka, nuk keni nevojë të ndryshoni gjithë mënyrën tuaj të jetesës.

    Ndonjëherë ajo që ju duhet është të ndryshoni madhësinë e flokëve tua dhe kjo arrihet fare lehtë.

    Këto fotografi janë dëshmi e fortë për këtë gjë.

1 / 9