Macet më sherragjike që keni parë ndonjëherë - Bota Sot
E martë, 22 tetor 2019
  • Macet më sherragjike që keni parë ndonjëherë

    Shprehja, “Ndalo mos e bëjë këtë”, është thënë shumë herë nga pronarët e maceve.

    Kafshë shtëpiake nuk kanë nevojë për leje për të thyer një gotë ndërsa jeni duke fjetur, për të shkatërruar lojën puzzle, ose për të copëtuar letrën tualetit.

    Pavarësia është kredoja e tyre. Dhe do të ishte më mirë të mos i ndëshkoni, sepse hakmarrja do të vijë shpejt dhe kur nuk e prisni më pak.

    Kështu Bright Side ka përzgjedhur disa fotografi të maceve më sherragjike:

1 / 7