Bora zbardh Prishtinën - Bota Sot
E shtunë, 07 dhjetor 2019
 • Bora zbardh Prishtinën

  Bora e parë ka zbardhur kryeqytetin dhe pothuajse të gjitha qytetet kryesore të vendit.

  Në dhjetorin e festave, bora vetëm sa e hijeshon këtë periudhë.

  Megjithatë, reshjet e borës nuk pritet të zgjasin shumë sipas parashikimeve meteorologjike.

  Madje, prej nesër, pritet që gjatë ditës të ketë më shumë intervale me diell.

  Gjithsesi, kjo borë solli një tjetër ndjesi tek të gjithë qytetarët, ndërsa ju sjellim foto nga kryeqyteti.

1 / 9