Këto janë trendet e fundit të aksesorëve - Bota Sot
E diel, 19 janar 2020
  • Këto janë trendet e fundit të aksesorëve

    Aksesorët e flokëve vitet e fundit kanë qënë trendi I cili ka cmendur të gjitha blogeret nëpër rrjetet sociale apo në sfilatat e ndryshme të modës.

    Por ato nuk janë thjesht një trend por janë ai detaji kryesor që e bën një veshje ndryshe dhe të shkëlqeje prandaj dhe në ditët e festa që poafrojnë bëni mirë ti shtoni veshjeve një prej tyre.

1 / 5