Ditë të nxehta, pijet për të shuar etjen dhe për linjat e trupit - Bota Sot
E shtunë, 19 tetor 2019
  • Ditë të nxehta, pijet për të shuar etjen dhe për linjat e trupit

    Uji është gjithmonë zgjedhja më e mirë e të gjitha stinëve, ka më pak kalori dhe suan etjen. Mund të jetë natyrale, ose lehtësisht i gazuar, sipas shijeve tona. Për më tepër ndihmon dhe të dobësoheni.
     

1 / 3