Fustanet e gjata, aty ku bie në sy transparenca - Bota Sot
E diel, 13 tetor 2019
 • Fustanet e gjata, aty ku bie në sy transparenca

  Fustani i gjatë shpreh gjithmonë një elegance të veçantë, prandaj janë absolutisht ‘’in’’ këtë verë.

  Të gjata me prerje të drejta, me rrudha, apo me motive lulesh, ato mund të jenë pikërisht ashtu siç ju i dëshironi.

  Fustanet e gjata i mbulojnë mangësitë dhe theksojnë dhe e zgjasin siluetën tuaj.  Përveç që do të jeni në modë, ju do të ndjeheni të lira, të mbushura me freski në këto ditë të nxehta vere.

  Fustani i gjatë, klasiku i kësaj stine të bukur ju shpëton në çdo situatë. Me avantazhin që transformon pamjen tonë në një shkëlqim të vërtetë, me ndryshimin e aksesorëve, për të kaluar nga impenjimet e ditës në një mbrëmje më të veçantë.

  Kujdesuni për siluetën tuaj femërore me cilëndo nga këto propozime.

1 / 10