Shtiresh sikur je i lumtur, ka përfitime reale - Bota Sot
E enjte, 15 nëntor 2018
  • Shtiresh sikur je i lumtur, ka përfitime reale

    Një person i qeshur krijon harmoni rreth vetes. Qetësia dhe mirësjellja rrisin ndenjat pozitive dhe krijojnë një atmosferë relaksuese.

    Me të njëjtin mekanizëm vepron edhe e kundërta. Nëse jeni të ngrysur gjithmonë, transmetoni pasiguri dhe negativitet përreth.

    Ju duket se lumturia është larg?

    Shihni më poshtë galerinë për të zbuluar më shumë.

1 / 5
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat