Seksi oral, këshilla për një “punë” perfekte

Seksi

Seksi oral, këshilla për një “punë” perfekte

Më: 6 dhjetor 2020 Në ora: 22:49
Ilustrim

Të jemi objektivë dhe të pjekur: seksi është pjesë e jetës së secilit prej nesh dhe seksi oral, pjesë e vetë seksit. Për rrjedhojë, logjikisht, seksi oral përfaqëson një aspekt, shpeshherë për të mos u neglizhuar, të jetës sonë. Që çdo raport të ketë kohëzgjatje, është shumë e rëndësishme që ai të mbahet gjallë, në mënyrë që të mos humbasë magjia e fillimit dhe të mos bihet në monotoni. E gjitha kjo vlen edhe për seksin: provoni të eksperimentoni nën çarçafë, por edhe jashtë krevatit.

Është e rëndësishme të mbani gjallë epshin dhe spontanitetin, që janë edhe çelësat e çdo marrëdhënieje të mirë. E ku ka mënyrë më të mirë për të shprehur spontanitetin sesa seksi oral?! Shumë vajza nuk do të jenë dakord, por kjo listë do t’i ndihmojë ndoshta të ndërrojnë mendje dhe ndërkohë për djemtë do të jetë një nxitje për të folur haptazi dhe për të shprehur entuziazmin e tyre në lidhje me këtë (gjithmonë me respekt, nëse nuk doni t’ju lënë).

Ja pra 20 gjërat që çdo djalë do të dëshironte që e dashura e vet të dinte në lidhje me seksin oral:

1. Do të jeni të shpërblyera.
2. Gjuha është një armë e vërtetë (me mirë pa piercing).
3. Dhëmbët përdorini vetëm për të buzëqeshur.
4. Lubrifikimi është i rëndësishëm dhe disa ushqime mund të ndihmojnë (keni dëgjuar ndonjëherë për shllakun?).
5. Kini respekt (tek e fundit, bëhet fjalë për “trurin e meshkujve”).
6. Bëni kujdes me shprehinë e fytyrës, meshkujt e vënë re.
7. Kontakti viziv vlerësohet.
8. Edhe duart janë një instrument i mirë për të mos u nënvlerësuar.
9. Nëse gjatë aktit ju qëllon të gëlltiteni, nuk ka problem, por do të ishte më mirë të përmbaheni.
10. Mbani në konsideratë të gjithë “paketën”.
11. Jini krijuese, por pa e ekzagjeruar.
12. Në përgjithësi, përpara zbrazjes, lajmërohet gjithmonë (përveç rasteve kur preferoni surprizat).
13. Në kësi rastesh, më mirë brenda se jashtë (u kuptuam).
14. Ka disa ushqime që i përmirësojnë shijen. Ananasi është njëri prej tyre.
15. Dhe pasi të keni mbaruar, evitoni puthjet.
16. Mos harroni një nga virtytet tuaja: bëhuni të thella.
17. Mundohuni të komunikoni edhe në kësi rastesh.
18. … por mos bëni pyetje të tepërta.
19. Jini të sjellshme, por edhe pak agresive, por mbi të gjitha të sjellshme.
20. Nëse nuk kafshoni, do t’ju duan edhe më shumë.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat