Komunat e Shkupit nënshkruajnë memorandum për inspektim të përbashkët

Shkupi

Komunat e Shkupit nënshkruajnë memorandum për inspektim të përbashkët

Më: 2 dhjetor 2020 Në ora: 15:15
Komunat e Shkupit nënshkruajnë memorandum për inspektim të përbashkët

Komuna e Çairit si dhe të gjitha komunat në Qytetin e Shkupit, kanë nënshkruar memorandum për veprim të prëbashkët në sferën e inspektimin konform ligjit për mbikqyrje inspektuese.

Siç është shprehur kryetari i komunës së Çairit Visar Ganiu, ky bashkëpunim është hap përpara për krijimin e një mekanizmi efikas për vetvqeverisje lokale.

Nga tani, të gjitha komunat në Qytetin e Shkupit do të veprojnë së bashku në inspektimin komunal, në inspektimin e ambientit jetësor.

Si dhe në parandalim të ndotjes së ujërave, ajrit, tokës, mbrojtjes nga zhurma dhe rrezatimi jojonizues.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat