Vili shkon në shtëpi pas trajtimit spitalor falas në Klinikën “Zhan Mitrev”

Shkupi

Vili shkon në shtëpi pas trajtimit spitalor falas në Klinikën “Zhan Mitrev”

Më: 17 shtator 2022 Në ora: 11:58
Vili Iljov

Vili Iljov, i riu nga Shtipi, i cili më 29 gusht ishte pranuar për trajtim spitalor falas në Klinikën “Zhan Mitrev”, sot po shkon në shtëpi.

Ekipi i mjekëve specialistë nga klinika “Zhan Mitrev”, së bashku me infermierët dhe fizioterapistët, pas dy javësh trajtim intensiv, arritën rezultate të rëndësishme në përmirësimin e pasqyrës klinike të të riut Vili.

Ai u soll pas një koma 40-ditore, në gjendje të rrezikshme për jetën, si pasojë e mbijetesës së një aksidenti të rëndë trafiku.

“Ai u zgjua pas vetëm disa ditësh dhe filloi të shërohej. Si klinikë që punon me përkushtim maksimal për të shpëtuar jetë njerëzore, jemi sinqerisht të lumtur dhe veçanërisht krenarë që sot i riu Vili po niset për në Shtip, me rekomandim për trajtim të mëtejshëm dhe rehabilitim në një objekt të përshtatshëm mjekësor të specializuar në lëndimet ortopedike, dhe me qëllimi të shërimit të tij të plotë dhe një jetë normale”, thonë nga klinika.

Më tej shtojnë se Klinika Zhan Mitrev ka marrë përsipër trajtimin, kurimin dhe qëndrimin e plotë të djalit 14-vjeçar nga Shtipi në klinikë, pas apeleve për ndihmë dhe pamundësisë së familjes për të paguar trajtimin e djalit të tyre.

“14-vjeçari Vili u soll në gjendje shumë të rëndë, në koma me infeksione dhe dekubit, pasi u trajtua për më shumë se një muaj në një institucion tjetër shëndetësor, ku u përpoqën të riparonin dëmtimet e rënda të kokës dhe këmbës, të marra pas një goditjeje të tmerrshme aksident trafiku. Sot Vili po shkon në shtëpi ku do të vazhdojë të shijojë jetën, bashkë me të dashurit e tij”, thonë nga Klinika “Zhan Mitrev”.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat