NTP Shkup: Nxënësit e vitit të parë në shkollat e mesme do të kenë bileta falas për transportin publik

Shkupi

NTP Shkup: Nxënësit e vitit të parë në shkollat e mesme do të kenë bileta falas për transportin publik

Më: 29 gusht 2023 Në ora: 14:27
Foto ilustrim

Ndërmarrja Transportuese Publike  në Shkup Shkup ka njoftuar se nxënësit nga viti i parë i arsimit të mesëm që i plotësojnë kushtet për transport falas (nxënës në shkollat ​​e mesme të themeluara nga Qyteti i Shkupit) biletat do t’i marrin në shkollat ​​e tyre amë, thonë nga kompania dhe theksojnë se në fakt, tani atyre do t’u jepen bileta të përkohshme.

“Nxënësit e klasave të larta, në rast se kanë nevojë për kartelë të re elektronike të personalizuar (për shkak të humbjes së kartelës etj.), mund të marrin një të re/dublikatë në çdo qendër personalizimi të NTP në Shkup”.

“Në të njëjtën kohë, është e nevojshme të dorëzohet një vërtetim nga shkolla dhe të paguhet një tarifë prej 200 denarëve për përgatitjen e kartës”.

Kujtojmë se biletat e gjimnazit për shfrytëzim falas të transportit publik vlejnë për të gjitha linjat (urbane dhe periferike) nga ora 05:00 deri në 24:00, pra janë të vlefshme vetëm për shfrytëzimin e linjave të natës”, thuhet në njoftimin e NTP.

commentFirst article
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat