Qeveria i dha mbështetje projektit “Vendosja e transportit të shpejtë me autobus në Shkup”

Shkupi

Qeveria i dha mbështetje projektit “Vendosja e transportit të shpejtë me autobus në Shkup”

Më: 14 nëntor 2023 Në ora: 21:16
Foto ilustrim

Në mbledhjen e sotme, Qeveria, me propozim të Ministrisë së Transportit dhe Lidhjeve, shqyrtoi dhe miratoi Informatat për vazhdimin e procedurës për realizimin e projektit “Futja e transportit me autobus të shpejtë në qytetin e Shkupit”. me Propozim për marrëveshje zbatimi, dhe ka dhënë mbështetje që projekti të vazhdojë të realizohet, njoftoi shërbimi për shtyp i qeverisë.

Sipas informacioneve nga ministria e linjës, Qyteti i Shkupit gjatë muajit shtator ka njoftuar se është planifikuar vazhdimi i projektit, për të cilin më 21 prill 2021,

Qyteti i Shkupit dhe BERZH kanë nënshkruar marrëveshje projekti për realizimi i projektit “Futja e transportit të shpejtë me autobus në qytetin e Shkupit”.

Propozim Marrëveshja për realizimin e projektit sipas Projektmarrëveshjes duhet të lidhet nga Ministria e Financave, Ministria e Transportit dhe Lidhjeve dhe Qyteti i Shkupit.

commentFirst article
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat