Media 'zgjon' polici e bashki në Vlorë, bllokojnë qarkullimin e mjeteve

Vlora

Media 'zgjon' polici e bashki në Vlorë, bllokojnë qarkullimin e mjeteve

Më: 1 maj 2022 Në ora: 10:54
Vlora

Vazhdon komedia me ditën pa makina në Vlorë.

Menjëherë pas raportimit në media në meida për moszbatim të saj, policia rrugore dhe bashkia kanë bllokuar qarkullimin në bulevardin Vlorë-Skelë.

Ky është njoftimi i parë i bërë nga bashkia Vlorë për të dielën e parë pa makina, 3 prill.

Në kuadër të ditës pa makina, ka nisur këtë 3  prill kufizimi i qarkullimit të automjeteve edhe në bashkinë Vlorë. Është ndaluar qarkullimi i mjeteve sot  nga ora 09:00 deri në orën 15:00 në dy segmente të rëndësishme.

1. Bulevardi Vlorë-Skelë, segmenti nga Teatri "Petro Marko", deri te rrethrrotullimi në Skelë.

2. Rruga Skelë-Uji i Ftohtë, segmenti nga rrethrrotullimi në Skelë deri te Tuneli.

3. Në rrethrrotullimin në Skelë do të lejohet qarkullimi për efekt të lidhjes së rrugës "Kosova", me rrugën "Pelivan Leskaj".

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat