Bota Sot
ora 20:31lajmet aktuale E mërkurë, 24 prill 2019
Aktuale
Bota
Shkencë & Teknologji
Video

Rrustemi: Abstenimi është dëshmi që nuk jemi kundër serbëve

“Unë po ashtu propozoj sot që t’i japim edhe 24 orë kohë Listës Serbe të...

Mustafa: Po punojmë seriozisht që komunitet të trajtohen të barabarta

“Në fushën e kontrollit dhe masave zbatuese ministria e Punëve të Brendshme...

Haradinaj: Kësaj radhe pati hapsirë më shumë për prodhuesit vendor, sepse nuk ishin prodhuesit serb

“E thoshin prodhuesit në raste të caktuara, se kësaj radhe kanë pasur më shumë hapësirë,...

Haradinaj: Në Samitin e Berlinit, jemi të intereseuar për liberailzimin

“Po, jemi të interesuar shkuar në Samitin e Berlinit, është një ngjarje e respektueshme....