Shoqata “Peja”-New York, mbajti zgjedhjet të rregullta për kryetar dhe kryesinë e re, për mandatin dyvjeçar 2024/26

Amerika

Shoqata “Peja”-New York, mbajti zgjedhjet të rregullta për kryetar dhe kryesinë e re, për mandatin dyvjeçar 2024/26

Beqir Sina Nga Beqir Sina Më 4 mars 2024 Në ora: 06:34
Foto nga vendi i ngjarjes

BRONX NYC : Shoqata "Peja"-New York, mbreme me 2 mars 2024 ne pranine e shume anetareve mbajti zgjedhjet e saja të rregullta për Kryetar dhe Kryesine  e re per mandatin dyvjeçar 2024/26 , ku me vota unanime u zgjodh Kryesia e Shoqates me kete përberje :

Kryetar                   z. Rejmond Zeka 

Nënkryetare.         znj. Mimoza Nela

Sekretar                 z. Adriatik Shala-Tiki 

Arkatar                   z. Reshat Kelmendi 

Ndërsa për antarë të kryesisë zgjodhi : 

z. Nevzat Bakraqi 

z. Driton Çavdarbasha

znj. Liljana Kaliqani

znj. Teuta Zeka

z. Ilir Pishtani. 

Duke ju falenderuar Kryesise se mëparshme për punën e shkëlqyer që kanë bërë për ti dhënë jetë kësaj shoqate, urojmë qe Kryesia e re të punojnë me përkushtim për mbarëvajtjen e mëtutjeshme të Shoqatës "Peja"-New York.

Njeherit bëjmë apel që edhe bashkëvendasit tjerë që jetojnë në New York dhe rrethinë t'i bashkangjiten Shoqatës që të jemi sa më afër njëri tjetrit dhe të jemi edhe më frytdhënës në punën tonë .

Me respekt, Shoqata "Peja"-New York .

commentFirst article
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat