Planifikohen 3 versione të furgonit ID Buzz

Auto

Planifikohen 3 versione të furgonit ID Buzz

Më: 26 korrik 2021 Në ora: 14:15
Furgoni ID Buzz

Volkswageni planifikon të lansojë tre versione të ndryshme të furgonit të saj të ardhshëm ID Buzz tërësisht elektrik, që synon tregjet në Evropë dhe SHBA.

Në Evropë, furgoni do të jetë gjashtë-vendësh. Sediljet e pasme do të jenë të ndara individualisht dhe do të kenë një ekran të veçantë informacioni për secilin pasagjer.

SHBA do të ketë një version të përqendruar në klientët që udhëtojnë vetëm ose në grupe të vogla. Do të ketë vetëm katër sedilje - dy përpara dhe dy nga ana e pasme.

Versioni i tretë, ID Buzz Cargo, do të jetë një furgon komercial, kryesisht i drejtuar kompanive të shitjeve online, të cilat po rriten për shkak të blerjeve në internet.

ID Buzz pritet të shitet në fund të vitit të ardhshëm në Evropë dhe në vitin 2024 në SHBA.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat