Përditësohet Ford Mustang Mach-E 2022, rrit kapacitetin e baterisë

Auto

Përditësohet Ford Mustang Mach-E 2022, rrit kapacitetin e baterisë

Më: 16 tetor 2021 Në ora: 15:11
Ford Mustang Mach-E 2022

Ford Mustang Mach-E, po merr disa përditësime për vitin 2022.

Së bashku me rregullimet e çmimeve për disa modele dhe ndryshime në gamën e ngjyrave, ndryshimi më i dukshëm është një rritjen e kapacitetit të baterisë.

Paketa standarde e baterisë shkon nga 68.0 në 70.0 kWh të kapacitetit të përdorshëm, ndërsa paketa opsionale e gamës së zgjeruar rritet nga 88.0 në 91.0 kWh.

Fordi thotë se EPA nuk po riteston 2022 Mach-E, kështu që shifrat zyrtare nuk do të ndryshojnë nga modeli aktual, i cili varion nga 211 milje për modelin standard të gamës AWD deri në 305 milje për modelin RWD California Route 1.

Por bazuar në rritjen e kapacitetit, Fordi pret që modeil i përditësuar 2022 ekuivalent me makinën me rreze të zgjeruar 2021 AWD që u testua, të kalojë edhe 8 milje shtesë në testin e autostradës. Modeli 2021 arriti 250 milje në atë provë, krahasuar me një distancë të vlerësuar nga EPA prej 270 milje.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat