10 stile veshjesh që bëni mirë t’i harroni pas moshës 40-vjeçare - Bota Sot
E martë, 22 tetor 2019
  • 10 stile veshjesh që bëni mirë t’i harroni pas moshës 40-vjeçare

    Koha fluturon dhe jo vetëm që ndryshojnë trendet e modës, por edhe ne vetë. Dhe me moshën, edhe rrobat që na bëjnë të dukemi bukur, ndryshojnë gjithashtu.

    Ja se cilat veshjet që nuk i përshtaten çdo gruaje mbi 40 vjeç. Shikojini me kujdes. Ju ndoshta i vishni ende disa nga artikujt në këtë listë.

1 / 11