Nëna japoneze që e kthen gjumin e binjakëve në art plot aventura - Bota Sot
E mërkurë, 20 mars 2019
 • Nëna japoneze që e kthen gjumin e binjakëve në art plot aventura

  Një llogari në Instagram mund t’iu bëjë shumë të famshëm. Në fakt, kjo funksionon më së miri për artistët, grimerët, modelët dhe të gjithë ata që e kanë një talent të caktuar.

  Megjithatë, jemi pothuajse të sigurt se kjo fotografe e talentuar nuk e ka menduar ndonjëherë së koha e gjumit të binjakëve të saj do të bëhet kaq popullore.

  Me gjasë kjo ndodh kur ke fëmijë të mrekullueshëm, je një nënë shumë kreative dhe e talentuar si dhe ke një llogari në Instagram.

  Në galeri po ju sjellim disa fotografi të kësaj nëne që kohën e gjumit për binjakët e saj e ka kthyer në një art plot me aventura.

  Duket pothuajse e pabesueshme që dy fëmijë që flejnë dhe një tufë jastëkësh mund të krijojnë këtë lloj arti të mrekullueshëm!

1 / 11