Kur njerëzit u “përshtaten” kushteve atmosferike - Bota Sot
E shtunë, 08 gusht 2020
  • Kur njerëzit u “përshtaten” kushteve atmosferike

    Është pothuajse e pamundur të gjesh një vend ku koha është e përsosur gjatë gjithë vitit.

    Ne i kemi përjetuar të gjitha ditët, si kur bën shumë nxehtë apo edhe shumë ftohtë.

    Disa preferojnë të durojnë, dhe disa zgjedhin ta përqafojnë ose ta luftojnë në mënyrën më të çuditshme.

1 / 9