Gjëra të çmendura që vetëm njerëzit kreativë mund t’i shpikin - Bota Sot
E hënë, 14 tetor 2019
  • Gjëra të çmendura që vetëm njerëzit kreativë mund t’i shpikin

    Çdo person që jeton në Tokë ka potencial të jetë kreativ. Megjithatë, ka njerëz që kreativiteti i “gufon” duke i shndërruar idetë e çmendura në realitet dhe janë pikërisht këta njerëz që mund t’i zgjidhin problemet sikur të ishte art ose edhe mund të mendojnë diçka të re dhe interesante.

    Për shembull, një biçikletë që ka atlete në vend të rrotave.

1 / 11