Pjesët e veshjeve pothuajse si të krijuara për pushim vjetor - Bota Sot
E martë, 15 tetor 2019
  • Pjesët e veshjeve pothuajse si të krijuara për pushim vjetor

    Tani, në sezonit e pushimeve vjetore, shumica nesh tashmë kanë zgjedhur destinacionin e këtij viti. E gjitha që na mbetet në pritjen e ëmbël të pushimit vjetor veror është të gjejmë favoritët e modës të cilat do t’i marrim me vete

    Qoftë të keni zgjedhur destinimin mu pranë bregdetit apo keni vendosur që ta kaloni pushimin vjetor veror në eksplorimin e ndonjë qyteti, brendi spanjoll i modës Mango ka prezantuar mini-koleksionin e vet të fundit, i cili sjell mu çdo gjë që mund të dëshironi ta keni në valixhen tuaj.

    Të inspiruar me ditët e nxehta verore dhe me diell dhe me atë ndjenjën e pabrenga e cila në ne zgjon pushimi vjetor, ky brend ka prezantuar pjesë veshjeje rrobash dhe shtesash mode për kombinime relaksuese verore në të cilat do të dëshironi ta kaloni pushimin vjetor, kudo që të keni vendosur të shkoni.

1 / 12