Tronditë ish pjesëtari i UÇK-së: Shtabi i Rognerit dhe SHIK-u vranë qindra shqiptarë, Shqiponjat e Zeza të Ramush Haradinajt vranë dhjetëra shqiptarë, Qeveria e përkohshme vrau 1665 shqiptarë - Bota Sot
E shtunë, 24 gusht 2019
1 / 2