Xhinset më të bukura me ngjyrë të bardhë - Bota Sot
E enjte, 16 korrik 2020
  • Xhinset më të bukura me ngjyrë të bardhë

    Kur të vijë koha për të ndërruar veshjet tona për pranverë, xhinset e bardha lehtë zënë vendin e parë në listat tona të blerjeve.

    Ato janë mënyra e përsosur për t’u futur në stinën e nxehtë pasi ato kombinohen me pothuajse gjithçka që kemi në gardërobën tonë. Përveç faktit që gjërat mund të shkojnë keq me një spërkatje kafeje ose verë të kuqe, problemi më i madh me xhinse të bardha është se është e veshtie t’i gjeni të duhurat. 

    Nëse merrni një palë shumë të hollë do keni problem me veshjet e brendshme, por nëse blini një palë shumë të trashë dhe nuk do të doni kurrë t’i vishni ato do të vijnë nga nxehtësia e verës. Xhinset më të përshtatshme i gjeni në galeri.

1 / 5