Kush thotë që bota është e vogël? - Bota Sot
E enjte, 17 tetor 2019
  • Kush thotë që bota është e vogël?

    Një koleksion fotosh fantastik nga “Bored Panda” na tregon disa nga kafshët dhe sendet më të mëdha që ndodhen në Tokë.

    Në fotot e mëposhtme do të keni mundësinë që të shikoni madhësinë e zemrës së një balene blu dhe një semafor jashtëzakonisht të madh.

    Madhësia e tyre dallohet vetëm kur në afërsi kanë një njeri.

1 / 13