Vendet që u zhdukën nën ujë – tash mund t’i vizitoni - Bota Sot
E premte, 16 nëntor 2018
  • Vendet që u zhdukën nën ujë – tash mund t’i vizitoni

    Ka qindra e mijëra vende në tokë që njerëzit nuk kanë qenë në gjendje t’i eksplorojnë – sidomos vendet që janë përmbytur nën ujë.

    Siç ka ndodhur edhe me Atlanditën. Shkencëtarët dhe arkeologët akoma vazhdojnë kërkimet për qytetin e zhdukur.

    Ashtu sikurse Atlantida edhe një numër i qyteteve dhe objekteve arkeologjike janë zhytur në ujë nga fuqia e natyrës.

    Megjithatë disa nga këto vende kanë filluar të rishfaqen për shkak të ndërrimeve klimatike – mundësi tani kjo e jashtëzakonshme për t’i parë këto vende të mrekullueshme.

1 / 11
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat