Shpalime historike - Bota Sot
Shpalime historike

Historia

Shpalime historike

Nga: Skënder Karaçica Më: 28 korrik 2020 Në ora: 19:38
Skënder Karaçica

Austro-Hungaria në luftën e parë botërore (1914) përmes postës i shpalli luftë Serbisë(!)

Për të parë nga afër se si analet historike e tregojnë të vërtetën se Serbia nuk ishte ndonjë shte t(serioz dhe forcë ushtarake), Austro-Hungaria me rastin e Luftës së Parë Botërore(28 korrik 1914), i pati shpallë luftë Serbisë përmes një letre dërguar përmes postës serbe.

Kur ia dërguan letrën postieri serb Nikolla Pashiqit, ai kishte pas thënë se ,,letrën e luftës,,e paskan parë tërë populli serb derisa paska mbërri në qeverinë serbe në Beograd (sic!).

Kjo tregon se sa ishte (serioz dhe njëfarë ,,force ushtarake,,) regjim i kohës së Nikolla Pashiqit, që, përmes një letre të rëndomtë dhe përmes postës (serbe) e mori shpalljen e luftës nga Austro-Hungaria (sic!).

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat