Ku mund ta gjeni romanin “Zogjtë e qyqes” të Gani Mehmetajt që mori çmimin “Kadare”

Libra

Ku mund ta gjeni romanin “Zogjtë e qyqes” të Gani Mehmetajt që mori çmimin “Kadare”

Më: 19 prill 2021 Në ora: 10:28
Kopertina e librit

Romanin "Zogjtë e qyqës" të Gani  Mehmetajt, që mori çmimin "Kadare' mund ta gjeni në libraritë e Shqipërisë dhe në libraritë e Kosovës.

Romani është botim i UETPRESS

Librin mund ta porositni në adresën : [email protected]

BOTIM I RI - “Zogjte e qyqes” nga Gani Mehmetaj

Romani “Zogjte e qyqes” eshte fitues i Çmimit "Kadare" per vitin 2021

LINKU:>>>>bit.ly/3lu88Z5

Porosit online, - edhe me 1 KLIK, - dërgo mesazh; telefono: 044508282

Kanë thënë për romanin "Zogjtë e qyqes"  

 “Zogjtë e qyqes” është rrëfim intrigues për njerëzit dhe kohën, për dashurinë dhe urrejtjen, për shpresat dhe zhgënjimin. Një kolon serb, ndërsa mund të jetë kolon i cilitdo komb, përmes situatave e veprimeve, dialogut e përsiatjeve, paraqet kronikën dyzetvjeçare të ngjarjeve, fatin e ardhacakëve dhe fatkeqësitë e vendësve. Galeria e personazheve është e gjerë, etnitë e ndryshme, si edhe shpërfaqja e tyre dinamike.

(Blerim Latifi)

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat