Gratë e forta nuk pranojnë falje të parëndësishme nga asnjë burrë!

Life style

Gratë e forta nuk pranojnë falje të parëndësishme nga asnjë burrë!

Më: 21 mars 2020 Në ora: 06:57
Ilustrim

Gratë e forta janë gra të pjekura dhe të sigurta që dinë çfarë duan dhe çfarë nuk duan vetë. Ato janë selektive dhe nuk lejojnë që pushtuesit të ngatërrojnë zemrën e tyre, tokën tuaj të shenjtë.

Këto gra duan, por mbi të gjitha ato e duan veten e tyre. Ato kanë vetëvlerësim të lartë dhe gjithashtu një vesh selektiv. Ato pranojnë të marrin premtime të sinqerta dashurie, por heqin dorë nga kurthet e pushtimeve dhe, mbi të gjitha, faljet e çaluara.

Ato lëvizin fort kur është e nevojshme, por ato dinë të ecin me butësinë e një pende, nëse ndjehen të qetë duke e bërë atë. Ato u dorëzohen atyre që e meritojnë, por dinë të tërhiqen me klas, nëse nuk ka respekt.

Ato kanë jetuar përvoja të panumërta, si negative dhe pozitive, dhe për këtë arsye dinë intuitivisht kur mashtrohen.

Ato e dinë se cilat janë arsyetimet dhe cilat janë faktet. Këto gra, kur përpiqen të mashtrohen, zakonisht zgjedhin të veprojnë në heshtje, pa pasur nevojë të krijojnë një situatë stresuese, përfshirë ato që nuk e meritojnë.

Më shumë sesa veprim i heshtur, këto gra të mrekullueshme dinë të shfrytëzojnë përpjekjen për të mashtruar veten e tyre, duke i drejtuar ato, në një mënyrë delikate, në origjinën e saj.

Mos pranoni falje të parëndësishme nga asnjë njeri, sado i pashëm dhe inteligjent që ai mund të duket. Mbi të gjitha, gratë janë të denja për respekt dhe kurrë nuk duhet të nënvlerësohen.

Ka akoma qenie njerëzore të shëndetshme në botë. Qenie njerëzore në kuptimin e mirëfilltë, të cilët nuk i injorojnë vuajtjet e të tjerëve dhe respektojnë fqinjët e tyre, përfshirë edhe udhëtarët e tyre.

Ato e njohin rëndësinë e njerëzve me empati dhe shpresojnë që, me ta, të mbesin njerëz me këtë cilësi. Pra, mos pranoni justifikime marramendëse të ndonjë njeriu! Mos merrni më pak se sa meritoni!

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat