Testi tibetian me 3 pyetje zbulon karakteristikat kryesore të personalitetit tuaj

Life style

Testi tibetian me 3 pyetje zbulon karakteristikat kryesore të personalitetit tuaj

Më: 15 gusht 2020 Në ora: 10:30
Ilustrim

Ne të gjithë mendojmë se e njohim njëri-tjetrin dhe mendojmë se mund ta përcaktojmë personalitetin tonë me pak fjalë. Por vetëdijësimi ynë përmban të vërteta rreth natyrës sonë të thellë që nganjëherë nuk arrijmë t’i zbulojmë, por që tregohen qartë nëse marrim kohë për të parë pjesën më të thellë të qenies sonë.

Ky test tibetian i personalitetit është një ftesë për të zbuluar shpejt dhe me lehtësi të vërteta intime që nuk mendojmë se i kemi. A keni guximin ta bëni?

Janë vetëm 3 pyetje dhe përgjigjet do t’ju befasojnë. Jini të ndershëm dhe mos u mashtroni duke kërkuar përgjigjen. Mendja është si një parashutë, funksionon më mirë kur hapet. Ky është një rregull themelor i psikoanalizës së zhvilluar nga Dr. Freud dhe shërben për të njohur disa aspekte të personalitetit, ideve dhe kujtimeve që dalin në dritë thjesht duke e shoqëruar “diçka” me një fjalë. Në mënyrë që ky test të jetë sa më i besueshëm për personalitetin tuaj, së pari përgjigjuni dhe pastaj lexoni rezultatet.

Pyetja nr. 1

Ne listojmë 5 kafshë të mirënjohura. Pa menduar shumë, i vendosni ato në rendin që ju vjen në mendje.

Kalë

Derr

Lopë

Dele

Tigër

Pyetja nr. 2

Tjetra, ne ju tregojmë një listë fjalësh, të cilave ju duhet t’i shtoni një mbiemër ose një veçori që frymëzon secili prej tyre. Bëjeni këtë test pa u menduar shumë dhe shtoni gjithçka që mund të mendoni. Ju mund të shkruani fjalë të ndryshme!

Macja është …

Kafja është …

Deti është …

Qeni është …

Miu është …

Pyetja nr. 3

Mendoni për pesë njerëz të rëndësishëm në jetën tuaj. Ata nuk kanë nevojë të kenë ndonjë lidhje të veçantë midis tyre. Mund të jetë dikush i afërt apo jo. Shkruani emrat e tyre nën njëri-tjetrin. Tani shoqërojeni secilin nga këta njerëz me ngjyrat e mëposhtme: jeshile, e bardhë, portokalli, e kuqe, e verdhë. Çdo person duhet të përfaqësohet me një ngjyrë. Ju nuk mund t’i jepni shumë njerëzve të njëjtën ngjyrë.

Rezultatet e testit:

Pyetja e parë ka të bëjë me prioritetet tuaja. Mënyra se si rendisni kafshët është prioriteti që ju jepni secilën prej këtyre aspekteve në jetën tuaj.

Dele: Dashuri.

Kali: Familja.

Tigër: Vetëvlerësim.

Lopa: Karriera juaj, puna.

Derri: Paratë.

Pyetja e dytë ka të bëjë me qëndrimin tuaj ndaj jetës. Mbiemrat ose karakteristikat që keni shkruar tregojnë vizionin që nënndërgjegjja juaj ka mbi çdo aspekt të rëndësishëm të jetës.

Qeni: personaliteti juaj, mënyra se si e shihni veten.

Macja: personaliteti i partnerit tuaj, i personit që e doni.

Miu: mënyra se si i shihni armiqtë tuaj dhe të gjithë ata që nuk ju pëlqen.

Kafe: mendimi juaj në lidhje me seksin dhe seksualitetin.

Deti: pritjet që keni për jetën në përgjithësi.

Pyetja e tretë tregon qëndrimet dhe ndjenjat në lidhje me njerëzit e rëndësishëm në jetën tuaj.

Kuq: dikush që e doni pa kushte.

Portokalli: dikush që e konsideron një mik të dashur.

Verdha: dikush që ka ose ka pasur një ndikim të thellë në jetën tuaj.

Gjelbër: dikush që nuk do ta harrosh kurrë.

Bardhë: shoku yt i shpirtit.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat