Kur stuhia të kalojë, duhet të jeni të rëndësishëm në rindërtimin e botës së re

Life style

Kur stuhia të kalojë, duhet të jeni të rëndësishëm në rindërtimin e botës së re

Më: 26 korrik 2021 Në ora: 15:44
Foto ilustrim

Kujdesuni për shtëpinë, trupin tuaj, mos e humbni dimensionin shpirtëror të kësaj krize, bëhuni si shqiponja që sheh gjithçka dhe sheh më gjerësisht. Përmes gëzimit ju rezistoni.

Kini besim, keni qenë të përgatitur për ta kapërcyer këtë krizë. Kur stuhia të kalojë, duhet të jeni shumë më të rëndësishëm në rindërtimin e kësaj bote të re, duhet të jeni mirë dhe të fortë.

Prandaj përpiquni të mbani një vibrim të lartë, të lumtur dhe të ndritshëm.

Përfitoni nga kjo kohë për të ushtruar vizionin tuaj.

Kjo është ajo që mund të bësh: qetësi në kohë stuhie.

Vendosni një rutinë për të përmbushur të shenjtën çdo ditë, gjërat e mira burojnë nga burimet tuaja, tani kjo është gjëja më e rëndësishme.

Këndoni, vallëzoni, rezistoni përmes artit, gëzimit, besimit dhe dashurisë.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat