Dalja në Tetovë deri në ora 15 për zgjedhjet presidenciale dhe kuvendare

Tetova

Dalja në Tetovë deri në ora 15 për zgjedhjet presidenciale dhe kuvendare

Më: 8 maj 2024 Në ora: 17:50
Foto ilustrim

Në Komunën e Tetovës deri në orën 15:00 për president kanë votuar 21,31 për qind e votuesve, ose 17.818 nga gjithsej 86.405 persona në listën zgjedhore.

Sipas komunave në pjesën rurale të rajonit të Tetovës – deri në orën 15, 15,76 për qind kanë dalë në Tearcë, Jegunovcë – 23,44 për qind, Zhelinë – 11,60 për qind, Bërvenicë – 23,57 për qind dhe në Bogovinë – 7,95 për qind.

Të drejtën e votës për zgjedhjen e deputetëve në Komunën e Tetovës e kanë shfrytëzuar 31.000 nga 86.550 qytetarë ose 37,01 për qind.

Deri në orën 15:00 në komunat rurale të Tetovës kanë dalë 31,15 për qind në Tearcë, 31,52 për qind në Jegunovc, 26,52 për qind në Zhelinë, 29,63 për qind në Bërvenicë dhe 24,62 për qind në Bogovinë.

commentFirst article
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat