Bota Sot
ora 01:36lajmet aktuale E premte, 21 qershor 2019
Aktuale
Bota
Shkencë & Teknologji
Video

Haradinaj: Duhet ndjekim disa procedura para se të dalim në sqarim publik

“Kemi institucione që u drejtohemi për informata lidhur me këtë rast, pra ne ndjekim një procedurë...

Haradinaj: Vendimet mund t’i atakojmë varësisht prej motiveve dhe shkeljeve ligjore

“Nëse ka dikush ndonjë veprim të marrë,  bën të atakohet ky vendim pa marrë parasysh se...

Drejtpërdrejt nga konferenca e Federatës Sindikate të Telekomit

Federata Sindikate e Telekomit të Kosovës po mban konferencë.

Shala: Sukses madhor për KOSTT-in

“Ngjarja e sotme shënon edhe një zhvillim dhe sukses madhor për Kostt-in, rajonin e Mitrovicës dhe...