Bota Sot
ora 07:16lajmet aktuale E shtunë, 15 gusht 2020
“Serbia s’do të heqë dorë kurrë nga zemra e saj historike”, çka paralajmëron “Bloomberg” për rifillimin e dialogut

“Serbia s’do të heqë dorë kurrë nga zemra e saj historike”, çka paralajmëron “Bloomberg” për rifillimin e dialogut

Dialogu mes Kosovës dhe Serbisë do të vazhdojë më 2 shtator në Shtëpinë e Bardhë. Lajmi tashmë ka...

Skandaloze: Rrahje brutale e qytetarëve me policë në Ferizaj, ja pamjet
Lajme

Skandaloze: Rrahje brutale e qytetarëve me policë në Ferizaj, ja pamjet

Pak minuta më parë ka ndodhur një rrahje brutale mes qytetarëve dhe...

Shqiptari ndryshon historinë, zbulon si janë ndërtuar piramidat
Historia

Shqiptari ndryshon historinë, zbulon si janë ndërtuar piramidat

Njerëzimi i mahnitur ndër shekuj para madhështisë së piramidave dhe...

Koronavirus(COVID-19) - Statistikat live

Të infektuar

21,159,730

Të shëruar

13,276,831

Të vdekur

764,683
Aktuale
Bota
Sporti
Shkencë & Teknologji
Showbiz
Video

Haradinaj: Nëse ambasadat reagojnë, le të zgjedhin deputetët e vet

Haradinaj: Nëse ambasadat reagojnë, le të zgjedhin deputetët e vet

Haradinaj: Nëse partitë shqiptare vendosin sot për sot, dëshmojnë se nuk janë për zbulim të krimeve

Haradinaj: Nëse partitë shqiptare vendosin sot për sot, dëshmojnë se nuk janë për zbulim të krimeve

Haradinaj: Ne kërkojmë plotësim ndryshimin e amendamentit për hetimet e të gjitha krimeve të mundura

Haradinaj: Ne kërkojmë plotësim ndryshimin e amendamentit për hetimet e të gjitha krimeve të mundura

Haziri: Drejtorët e shkollave po mbajnë mbledhjet për t’i rikthyer nxënësit në shkolla

Haziri: Drejtorët e shkollave po mbajnë mbledhjet për t’i rikthyer nxënësit në shkolla