Simetri dhe përsosmëri – këto fotografi janë perfekte - Bota Sot
E premte, 18 tetor 2019
  • Simetri dhe përsosmëri – këto fotografi janë perfekte

    Ne të gjithë e dimë se interneti është një fushë kaotike dhe e turbullt, por edhe në mes të kësaj stuhie informacioni, ka momente që na lejojnë të zhytemi thellë në një mbretëri të qetë ku ne mund të marrim frymë brenda.

    Rend, simetri dhe përsosmëri – triniteti i relaksimit.

    Këto fotografi kanë përsosmërinë:

1 / 8