Hile 30-sekondshe stili që gjithë vajzat po provojnë tani! - Bota Sot
E shtunë, 19 tetor 2019
  • Hile 30-sekondshe stili që gjithë vajzat po provojnë tani!

    A keni pyetur ndonjëherë veten se çfarë mund të duket chic dhe elegante në këtë periudhë të vitit?

    Ja u themi ne: Të vishesh e gjitha, nga koka te këmbët me të bardha. Nëse dikur veshja e të bardhës konsiderohet si shenjë e pasurisë kjo sepse tregonte se dikush mund t’a përballonte pastërtinë, sot çdo kush mund të përdor këtë stil t ëveshuri dhe të duket chic.

    Ja disa kombinime që mund t’ju frymëzojnë:

1 / 13