Thuajini lamtumirë bishtit! Ja prerjet e shkurtra dhe ideale të flokëve për verën! - Bota Sot
E shtunë, 19 tetor 2019
  • Thuajini lamtumirë bishtit! Ja prerjet e shkurtra dhe ideale të flokëve për verën!

    Ka nisur Korriku dhe të gjithë kemi mbërritur në një pikë ku duket se e vetmja gjë që diskutojmë është sesa vapë është.

    Kjo periudhë e vitit mund të cilësohet edhe si periudha e flokëve bisht për shkak të temperaturave të larta por në rast se doni të vijoni të keni një model të veçantë dhe praktikë flokësh mund të provoni atë që quhet edhe si ‘the modern bob’.

    Ja kujt i referohemi me prerjen bob-modern:

1 / 9