Arkitektët tregojnë se kopshtet mund të krijohen kudo - Bota Sot
E enjte, 17 tetor 2019
  • Arkitektët tregojnë se kopshtet mund të krijohen kudo

    Në ditët e sotme shume qytete të mëdha industriale në gjithë botën vuajnë nga mungesa e tokës ku mund të rregullohen parqe dhe hapësira tjera të gjelbra.

    Megjithatë arkitektë janë kujdesur për të gjetur zgjidhje për këtë problem duke krijuar kopshte edhe në katet e larta të ndërtesave.

    Kështu edhe ambientet e ndotura mund të duken bukur.

1 / 10