Përfundimisht, ky është trendi më i bukur për thonjtë këtë verë: Disa ide interesante - Bota Sot
E shtunë, 15 gusht 2020
  • Përfundimisht, ky është trendi më i bukur për thonjtë këtë verë: Disa ide interesante

    Një takim te estetisja për thonjë e radhës është diçka e këndshme, deri në momentin që të duhet të zgjedhësh ngjyrën. Të mos flasim pastaj për përzgjedhjen e një dizajni specifik.

    Një person minimalist e ka më të thjeshtë, ndërsa kushdo që dëshiron të eksperimentojë ose të ndjekë trendet e momentit, përballet me një mori dilemash.

    Për t’ju lehtësuar punë, trendi i preferuar dhe më i këndshmi këtë verë është miksimi i ngjyrave dhe/ose eksperimentimi me dizenjo të ndryshme.

1 / 10