Recetat më të pëlqyera në Instagram - Bota Sot
E shtunë, 19 tetor 2019
  • Recetat më të pëlqyera në Instagram

    Zakonisht gjatë verës ushqimet më të preferuara janë sallatat, shalqiri, akulloret dhe koktejet e ftohta.

    Mirëpo këtë korrik preferecat duket se kanë ndryshuar.

    Nëse i hidhni një sy dhjetë recetave më të pëlqyera në llogarinë e HuffPost Taste Instagram del që më së shumti “like” (pëlqime) kanë marrë pastat, sanduiçi me djathë dhe mishi.

    Në galeri gjeni fotografitë e ushqimeve më të pëlqyera gjatë muajit që lamë pas.

1 / 10