Shtatë stile flokësh të cilat do t’i bartim këtë vjeshtë - Bota Sot
E mërkurë, 20 nëntor 2019
  • Shtatë stile flokësh të cilat do t’i bartim këtë vjeshtë

    Nëse marrim vendime duke u bazuar në pistat e modës dhe në tepihët e kuq, edhe këtë vjeshtë do të barten bob, lob dhe flokët e gjatë me ndonjë modifikim subtil.

1 / 8