Gjakovë, 2020 familje në nevojë kanë përfituar pako ushqimore dhe higjienike

Gjakova

Gjakovë, 2020 familje në nevojë kanë përfituar pako ushqimore dhe higjienike

Më: 19 maj 2020 Në ora: 10:56
Ilustrim

Në këto ditë kur ende po përballemi me pandeminë COVID 19, Komuna e Gjakovës, në bashkëpunim me shumë organizata vendore e ndërkombëtare, po vazhdon me mbështetjen e shumë familjeve në nevojë, duke siguruar për to pako të mjaftueshme ushqimore e higjienike.

Sipas zyrtarëve të Drejtorisë për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale që nga data 14 mars e deri më sot në komunën e Gjakovës kanë përfituar 2020 familje në nevojë, për të cilat janë siguruar pako të ndryshme e mjaft të nevojshme.

Vetëm sot, DSHMS dhe Zyra Komunale për Komunitete dhe Kthim, kanë shpërndarë 572 pako ushqimore dhe higjienike për qytetarët e komuniteteve rom, ashkali dhe egjiptas, nga lagje të ndryshme të komunës së Gjakovës. Të gjitha këto pako janë siguruar falë një donacioni nga Accessible Quality Healthcare (AQH) nga Zvicra.

Po ashtu me përkrahje nga UNICEF dhe USAID, po sot janë shpërndarë 40 pako, të cilat si destinim kanë pasur Shoqatën e Shurdhmemecëve në komunën e Gjakovës.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat