Këto vende mbesin pa rrymë ditët e ardhshme - Bota Sot
Këto vende mbesin pa rrymë ditët e ardhshme

Kosova

Këto vende mbesin pa rrymë ditët e ardhshme

Më: 19 shtator 2019 Në ora: 17:27
Foto ilustrim

Më poshtë njoftoheni me rajonet:

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Prishtina

1.

Nga TS 35/10kV Besi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Lluzhani (Kodi: 10013011) prej orës 08:30 deri në ora 11:30

Vendet: Prugovci-1(te Villa Natyra, Verbovcët, Lupçi i Poshtëm, Vranidolli, Tenezhdollin, Kazerme e FSK -së në Vranidoll.

Arsyeja: Pastrim traseje, revizion i linjës.

2.

Nga TS 35/10kV Besi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Prugovci (Kodi: 10013012) prej orës 11:30 deri në ora 14:30

Vendet: Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company, Prugovc Zuqollët.

Arsyeja: Pastrim traseje, revizion i linjës.

3.

Nga TS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Kodra e trimave 2 (Kodi: 13000010039) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Rr.Ismet Krasniqi.

Arsyeja: Ndërrimi I kabllos 0.4 kV.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10kV Pylltaria (Kodi: 40043004) prej orës 08:30 deri ne ora 11:30

Vendet: Kërbliq dhe Leskovicë, Drenusha, Rakoci, Sanatoria, Llanishta, Gjurgjedelli, Runjeva, Hekurudha, Kisi, Lagje e Re.

Arsyeja: Pastrim traseje, revizion i linjës.

2.

Nga TS 35/10kV Kaqanik do të ndërprehet:

Dalja 10kV Pylltaria (Kodi: 40043004) prej orës 11:30 deri ne ora 14:30

Vendet: Kërbliq dhe Leskovicë, Drenusha, Rakoci, Sanatoria, Llanishta, Gjurgjedelli, Runjeva,

Arsyeja: Pastrim traseje, revizion i linjës.

Gjilani

1.

Nga TS 35/10kV Gjilani ll do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kufca (Kodi: 60061006) prej orës 08:30 deri ne ora 11:30

Vendet: Kufca, Stanishor, Mellci, Strazhë, Kosmata, Draganca, Manastiri, Mozgovë, Makreshi i ulët dhe i Epërm, Draganci i vjetër .

Arsyeja: Pastrim Traseje ,revizion I linjes.

2.

Nga TS 35/10kV Gjilani lIl do të ndërprehet:

Dalja 10kV Përlepnica (Kodi: 60062002) prej orës 11:30 deri ne ora 14:30

Vendet: Prelepnica ( Progres,Tafa, Pro Eng, Remi, Kosova Komerc, Kafana Bunar, Evropa, sera), T.S. Privat Kmetovac (Kabi, Planeti, Kamenolom), T.S Repetitor – Zeleni vrh, Kmetovce, Prelepnica, Kosaca I Silova – Muhaxheri

Arsyeja: Pastrim traseje, revizion i linjës.

3.

Nga TS 35/10kV Rrafshina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Begunca (Kodi: 61067010) prej orës 10:00 deri ne ora 13:00

Vendet: Begunca, Lubishte, Shoshare, Letnice, Vernakolle, Lagja Arifaj.

Arsyeja: Montimi i transformatorëve rrymor.

Mitrovica

1.

Nga TS 35/10kV Shupkovci l do të ndërprehet:

Dalja 10kV Betonjerka (Kodi: 71074004) prej orës 08:30 deri ne ora 11:30

Vendet: Pjesa nga stacioni hekurudhor dhe lagjja Sitnica.

Arsyeja: Pastrim Traseje ,revizion I linjes.

2.

Nga TS 35/10kV Shupkovci l do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shala (Kodi: 71074001) prej orës 11:30 deri ne ora 14:30

Vendet: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja, Selaci .

Arsyeja: Pastrim traseje, revizion i linjës.

Peja

1.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Lumbardhi (Kodi: 53000005) prej orës 08:30 deri ne ora 11:30

Vendet: Lluka e epërme, Lluke Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishe, Gramaqel, Maznik .

Arsyeja: Pastrim traseje, revizion i linjës.

2.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Barani (Kodi: 53000002) prej orës 11:30 deri ne ora 14:30

Vendet: Berani, Prapaqani, Berliqi, Krushevci i ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e ulet, Vranoci i madh, Vranoci i vogel, Barani i ulet, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjit, Buqani .

Arsyeja: Pastrim Traseje ,revizion I linjes.

Prizren

1.

Nga TS 35/10kV Dragashi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bresana (Kodi: 30036007) prej orës 08:30 deri ne ora 11:30

Vendet: Fshatrat : Blaq, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg, Zaplluxhe, Afariste : N.P.T “Mulliri” Buzez, N.T.P. Qumshtorja Sharri Kuk, Restoran Opoja .

Arsyeja: Pastrim traseje, revizion i linjës.

2.

Nga TS 35/10kV Dragashi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bellobradi (Kodi: 30036008) prej orës 11:30 deri ne ora 14:30

Vendet: Bellobradi,Brruti,Kapre,Kosavë,Pllajnik,Shajne,Xërxe e sharrit,Zgatar,Zym I sharrit,Afariste:ILVA” Buqe, Restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala .

Arsyeja: Pastrim traseje, revizion i linjës.

Gjakova

1.

Nga TS 35/10kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Raq Moglica (Kodi: 81083017) prej orës 08:30 deri ne ora 11:30

Vendet: fshatrat: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman, Smolicë.

Arsyeja: Pastrim Traseje ,revizion I linjes.

2.

Nga TS 35/10kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Skivjani (Kodi: 80080009) prej orës 11:30 deri ne ora 14:30

Vendet: fshatrat: Batushë, Berjah, Brovinë, Dobrosh, Hereç, Molliq, Nivokaz, Osek Hilë(një pjesë), Pacaj, Skivjan (një pjesë), Stubëll. Rrugët:Dedë Gjon Luli (një pjesë), Pashko Vasa, Lekë Dukagjini.

Arsyeja: Pastrim traseje, revizion i linjës.

21.09.2019

Punime me kërkesën e KOSTT-it

Prishtina

1.

Nga TS 35/10kV Prishtina lll do të ketë ndëprerje totale (Kodi: 10011) prej orës 01:00 deri në ora 06:00

Vendet: RTK,Kuvendi, Enti i Statistiksve, Fakulteti Fizolofik, Objekti C7 dhe Lagjja Ulpiana, L.Dardani te Santeja, Lagj e muhagjerve , Hoteli Grand, Nderrtesa KEDS dhe Nderrtesa PTK, Bena-af,një pjesë e Bregut të diellit dhe Qendra trektare.

Arsyeja:Punime te KOSTT-it.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 220/10kV Drenasi do të ketë ndëprerje totale (Kodi: 16021) prej orës 01:00 deri ne ora 05:00

Vendet: Drenas Lagjja e Feroniklit, Çikatovë e Vjetër (TS Morinët), Te Soliterat,Posta,Te shtëpia e shëndetit,Muratori 2000, Kullla com, Shtëpiza 2(Rukolli), Qendra Zejtare Lokalet, Shtrubullovë, Krajkovë, Domanek, Baicë, Tërdevc, Obri, Zabeli i Ulët, një pjesë e Llapushnikut, Poterki, Llukovci, Pokleku, Vasileva, Sefë Hasi-Ferma e lopëve, Rexhep Cërrvadiku, Poklek i ri, Korretica e Ulët, Komoran Bashota, Komoran, Mulliri Komoran, Banesat Poklek, Hib Petrol Zabel, Gllobari, Vërboci, Tërsteniku, Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobrosheci, Shkolla e mesme, Korotica, Sankovci, FushticaFlorim Kurrumeli Gllanaselle, Trasingu, Gurethyesi Lladrovci, Korretica e Epërme (një pjesë) dhe Agani, Gurthyesi kalaja e Drenices.

Arsyeja: Montimi i kthinave lidhëse 10 kV.

Kërkesë sipas projekteve investive

1.

Nga TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Llausha (Kodi: 14000013) prej orës 10:00 deri ne ora 11:00

Vendet: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë.

Arsyeja: Bartja e rrjetit të vjetër në rrjet të ri.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Bllacalit (Kodi: 41046003079) prej orës 09:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Rr.12Qershori,Zyret e Keds-it.

Arsyeja: Vendosja e shtyllave sipas pëlqimit elektroenergjetik për furnizim të objektit afaristo- banesor.

Prizren

1.

Nga TS 35/10kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rapqa (Kodi: 30036009) prej orës 10:00 deri ne ora 12:00

Vendet: Rapqa e Ulët, Rapqa e Epërme, Fabrika Meka, Brezne, Krsteci ult, Krsteci nalt, Rrenci,Ferma TS- Berham Jonuzi,TS- Qendra Petroll,Buqe, Pllavë, TS-Ujsjellsi Brezne.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës 10 kV.

Punime të palëve të treta

Gjilani

1.

Nga TS 35/10kV Gjilani lll do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Morava e Binqes (Kodi: 600620114247) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: TS Morava e Binçës.

Arsyeja: Lidhja e kabllove 0.4 kV.

2.

Nga TS 110/10kV Kamenica do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Muqiverrc e reja (Kodi: 62000011094) prej orës 09:00 deri në ora 14:30

Vendet: Rr.Selami Allaçi.

Arsyeja: Lidhja e kabllove 0.4 kV.

3.

Nga TS 35/10kV Lladovë do të ndërprehet:

Dalja 10kV F.Radiatorëve (Kodi: 61066011) prej orës 08:30 deri ne ora 11:30

Vendet: F. e radiatorëve

Arsyeja: Zevendsimi i kabllos 10 kV.

4.

Nga TS 35/10kV Rrafshina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Vitia (Kodi: 61067005) prej orës 10:00 deri ne ora 11:30

Vendet: Viti (“Iliri”, Te shkolla e mesme,Te ura,Te Kasabanka,te Shtëpia e kulturës,Te pasqyrja dhe te kisha katolike).

Arsyeja: Montimi i transformatorit rrymor trioidal.

5.

Nga TS 35/10kV Lladovë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Zhegra (Kodi: 61066006) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Zhegera, Lladova, Llashtica (një pjesë), Shurdhan, Pidiqi, Selishta, Qeliku, Haxhtë, Isufaj, Terziaj, Demirët.

Arsyeja: Montimi i transformatorit rrymor trioidal.

22.09.2019

Punime të palëve të treta

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shveps (Kodi: 32000013) prej orës 12:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Ben Af, Solid Shpk, Graniti, Stomatologjia, Seti, Bizneset, Ntp Shala Gas dhe lagjja e Buzhalëve.

Arsyeja: Ndërrimi I shtyllës.

Prishtina

1.

Nga TS 35/10kV Fushkosova do të ndërprehet:

Dalja 10kV Pozhegu (Kodi: 15018016) prej orës 10:00 deri ne ora 10:30 dhe prej orës 13:00 deri në ora 13:30

Vendet: PTK-ja dhe Banesat e Pozhegut.

Arsyeja: Rritja e fuqisë së transformatorit.

Peja

1.

Nga TS 35/10kV Peja ll do të ketë ndërprerje totale (Kodi: 50051) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Lagjja Shaban Spahija, Rr.Visar Kelmendi,lagjja Dugjagjini, lagjja Puhovci dhe lagjja Muharrem Shala, 2 Korriku, Jarina nga dalja shtëpia e kulturës, Jarina-Dukagjin, Asllaqeshma 1 dhe 2, V.Bashkimi, 17 Nëntori, Shurdhmemecë, Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotove, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqishtë 1, Drelaj 2, Bregu Kuqisht, Gjimnazi,Kisha Ortodokse,Lidhja rezerv TS-7/2,Kfori Italian,Kfori Argjentina, Spitali, Pompat e ujit, Kisha Katolike, Ambullanca e stomatologjike, Dukagjini 1, TS 5 dhe Dukagjini 2, Gjimnazi.

Arsyeja: Energjizimi I daljeve 35 kV.

2.

Nga TS 35/10kV Gurrakoci do të ketë ndërprerje totale (Kodi: 50051) prej orës 09:00 deri ne ora 12:00

Vendet: Gurrakoc, Fshatrat Prekall, Dobrush, Kashicë, Dobrusha përme, Staradran, Elshan, Berisha, Mavraj, Llugat e poshtme, dhe e epërme, Ruhot, , Prekalle, Trubohoc, Zabllaq, Zallqi, Shalonovice, Osojan, Tupeq, Bllagaq dhe Dreja .

Arsyeja: Energjizimi i daljeve 35 kV.

3.

Nga TS 35/10kV Fabrika e Baterijave do të ketë ndërprerje totale (Kodi: 50053001) prej orës 09:00 deri në ora 12:00.

Vendet: Fabrika e Baterive, Devolli Company, Gacaferri.

Arsyeja: Energjizimi I daljeve 35 kV.

4.

Nga TS 35/10kV Fabrika e birres do të ketë ndërprerje totale (Kodi: 50054001) prej orës 09:00 deri ne ora 12:00

Vendet: Fabrika e Birrës

Arsyeja: Energjizimi I daljeve 35 kV.

5.

Nga TS 35/10kV Kfori Italian do të ketë ndërprerje totale (Kodi: 50055001) prej orës 09:00 deri ne ora 12:00

Vendet: Kfori Italian.

Arsyeja: Energjizimi i daljeve 35 kV.

6.

Nga TS 35/10kV Fushe Kosove do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Shpk alc (Kodi: 15018016155) prej orës 10:00 deri ne ora 13:30

Vendet: Shpk ALCit.

Arsyeja e ndërprerjes: Rritja e fuqisë.

Njoftime për punime nga KOSTT-i

Gjilan

1.

Nga TS 110/10kV Kamenica do të ketë ndëprerje totale (Kodi: 620) prej orës 10:00 deri ne ora 13:00

Vendet: Berivojcë, Spitali, Imkos,Magnohrom, Policija, Shtëpia e Mallrave, Shtëpia e Kulturës, Posta e Vjetër,Gjykata, TS.e Reja,Shtëpia e Mallrave, Kopërnica, Hogoshtë, Ploçikë, Desivojsë, Shipashnicë e Ulët, Shipashnicë e Epërme, Trenidell (antenat), Dazhnicë, Kostandincë, Kolloleq, Tërsten, Laçiç, Vriçevcë, Lisockë, Gjyrishevcë, Zhujë, Air Energy – Kitka, Velegllavë, Marovcë, Sotllar, Feriqevë,Tugjevcë,Gnicë,Zaiqevcë,Dogana kufiri,Grizime,Stralicë,Moqarë, Kamenicë (T.S.P.Bazeni, Lagja Qamëria, Ujësjellsi, Kollarët, Malësia), Moqari i ulët, Reqan, Hajnoc, Meshinë, Bugjenica, Strezoci, Kosovica, Carevci, Bushinca, Tirincë, Krileva, Leshtar, Boleci, Vaganeshi, Kremenatë, Rahovica , : Berivojcë, Qarrakofcë, Dajkovc, Shipashnica e Ulët, Muçivërc, Rogoçicë, Novosella, Karaçeva e Ulët dhe e Epërme, Rogana, Bozhec, Busavatë dhe Miganoc, Muharremi petroll,birraria Hugos,Seperacioni Ardhmeria Topanicë,Ujësjellësi Topanicë,Lindi petroll,Fabrika e bllokave,Seperacioni tali,Dogana,Borovc,landi,Fama petroll,Shp Arbnori, Koretinë Topanicë, Bllatë, Nitex, Crep, Kormian, Domorovc, Pompa, Hodonovc, Tasimi, Hodonocë, Seperacioni dhe Ujësjellsi Korinjan, BRE Kitka.

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve

23.09.2019

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtina

1.

Në TS 35/10kV Koliq( Kodi:140160) do të ndërprerje prej orës 10:00-13:00

Vendet: Grashticë, Radashec , Koliqi, Ballabani dhe Nishevci, Sharban, TS Sharban,TS Alshiqt, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë) , Keqekollë, Prapashticë, Hajkobille, Dabishevc, Mutivode ,Fabrika e ujit alpeve

Arsyeja e ndërprerjes: Zëvendësimi i zbarrave me kabëll, të daljeve 10kV të këtij nënstacioni.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat
Sondazh Pas votimit të projektligjeve për shndërrimin e FSK-së në ushtri, a mund të ketë inskenime nga Serbia për një luftë të re në Ballkan?
Loading...