Pacolli del me një ide për rininë

Kosova

Pacolli del me një ide për rininë

Më: 12 gusht 2020 Në ora: 19:11
Pacolli ka jep një ide interesante për rininë e vendit në ditë e tyre

Kreu i AKR-së, Behgjet Pacolli ka jep një ide interesante për rininë e vendit në ditë e tyre.

"Në këtë epokë të internetit dhe teknologjisë, të rinjtë tani janë më të sigurt se përpiqen të shesin idetë e tyre dhe të marrin rrugën drejt suksesit. Me aftësitë themelore si të dish të krijosh një faqe në internet ose të besh marketing të produkteve në internet, të rinjtë mund të arrijnë në botë dhe të shfaqin talentin e tyre", ka shkruar Pacolli në Facebook.

"Sot në Ditën Botërore të Rinisë, është koha të mendojmë se si liria jonë, aftësia jonë për të qenë më të lidhur me botën, për t’u përdorur për zhvillimin e rinisë dhe duke mundësuar më shumë mundësi për punësim dhe arsim", ka shkruar mes tjerash kreu i AKR-së.

Reagimi i tij:

Në këtë epokë të internetit dhe teknologjisë, të rinjtë tani janë më të sigurt se përpiqen të shesin idetë e tyre dhe të marrin rrugën drejt suksesit. Me aftësitë themelore si të dish të krijosh një faqe në internet ose të besh marketing të produkteve në internet, të rinjtë mund të arrijnë në botë dhe të shfaqin talentin e tyre.

Kur isha i ri, rinia jonë ishte më ndryshe. Ne duhej të jetonim në kushte shtypjeje, varfërie ekstreme dhe mungesë të të drejtave thelbësore në një vend që nuk e ndiejmë se ishte i yni.

Sot në Ditën Botërore të Rinisë, është koha të mendojmë se si liria jonë, aftësia jonë për të qenë më të lidhur me botën, për t’u përdorur për zhvillimin e rinisë dhe duke mundësuar më shumë mundësi për punësim dhe arsim.

Pandemia e COVID-19 ka rezultuar më implikime të rënda ekonomike dhe sociale në të gjithë botën. Të rinjtë janë veçanërisht të prekshëm nga ndërprerjet që ka shkaktuar pandemia në arsim, ekonomi dhe jetë sociale. Të rinjtë do të formojnë një element kyç në një rimëkëmbjen gjithëpërfshirës për Kosovën. Programi i rimëkëmbjes ekonomike duhet të ketë rininë në qendër të saj.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat